Bu haber kez okundu.

Başkan Olgaç Kurtalan’da Karakurt Tekstil Fabrikasını Ziyaret Etti
banner229

​​​​​AK Parti  İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Kurtalan ilçemizi ziyaret etti.

 Başkan Olgaç, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Haşim Karaatay ve geçen dönem belediye Başkanı Nevzat Karaatay İle birlikte Kurtalanlı vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledi.

Başkan Olgaç ve beraberindekiler daha sonra ilçede faaliyet gösteren Karakurt Tekstil fabrikasını ziyaret etti.

Başkan Olgaç, Kurtalan ilçemizde tekstil alanında üretim yapan ilçe ekonomisine katkı ve istihdam sağlayan Karakurt Tekstil fabrikasını ziyaret etti. 

Başkan Olgaç;“üreten çalışan, alın ve akıl teri döken bir işletmede olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. 

Böylesi büyük bir yatırımı ilçemize kazandıran Karakurt Tekstil Şirketi yönetimine çok teşekkür ediyorum. Bizim amacımız, hedefimiz aş, iş ve istihdam olduğunu belirterek,fabrikada üretilen ürünleri inceleyerek yetkililerden bilgi aldı. 

Başkan Olgaç, fabrikada üretilen ürünlerin yurt dışına ihraç edildiğini ifade ederek, "Gerçekten kaliteli ürünler üretiliyor. Bundan da büyük memnuniyet duyuyorum. Firma yetkilileriyle sürekli görüşüyorum. Amacımız ilimiz ve ilçelerine  istihdam sağlayacak yatırımcıların önünü açmaktır. 

Başkan Olgaç, yetkililere çalışmalarında başarı ve bereket temennilerinde bulunarak ilçeden ayrıldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.