Bu haber kez okundu.

Başkan Olgaç, İlk Ziyaretini Veysel Karani Beldesine Yaptı
banner229

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından ataması yapılan AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç yoğun ziyaretçi döneminden sonra ilk ziyaretini Veysel Karani beldesine yaptı.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, İl Genel Meclis Üyesi Hikmet Ekin ve yönetim Kurulu üyelerini Veysel Karani Beldesinde Baykan İlçe Başkanı Nimetullah Gönül karşılayarak,kurban kestiler.

Baykan AK Parti İlçe Başkanı Nimetullah Gönül, “İl Başkanımızın atanmasının ardından ilk ziyareti teşkilatımıza yaptığı bu ziyaret bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizim görevimiz genel başkanımız ve il başkanlığımızın verdikleri talimatları harfiyen uygulamak ve partimizi her seçimde birinci çıkarmaktır.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, Veysel Karani Belde teşkilatına yaptığı ziyarette; Baykan ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Olgaç, AK Parti olarak her fırsatta hemşerileriyle bir arada olmaya gayret ettiklerini belirterek, Yoğun gündemimiz arasında ilk ziyaretimizi Veysel Karani beldemize yapmanın mutluğunu yaşadığını belirterek, ilerleyen günlerde diğer İlçe ve Belde esnafımızla ve vatandaşlarla bir araya geleceklerini, hemşerilerimizin görüş ve önerileni dinleyeceklerini söyledi. Veysel Karani ve Baykan ilçesinden gelen vatandaşların bizlere karşı göstermiş oldukları misafirperverlik içinde teşekkür etti.

Başkan Olgaç, daha sonra vatandaşlarla bir araya gelerek Veysel Karani beldesi için istişarelerde bulunarak, talep ve önerilerini dinledi.

Veysel Karani Belde Esnafları ise ilk ziyaretlerini beldelerine gerçekleştiren AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olgaç’ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, “sorunlarımızı ve taleplerimizi kendisine iletme imkanı bulduk kendisine ve ekibine teşekkür ederiz.” dediler.

AK Parti İl Başkanı Av.Ekrem Olgaç, daha sonra Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün’ü makamında ziyaret ederek, talep ve sorunlarını dineldi.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, AK Parti İl Başkanlığına atanan A. Ekrem Olgaç’a yeni görevinde başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.