Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KUZU, TOBB BAŞKANI M.RİFAT HİSARCIKLIOĞLU BAŞKANLIĞINDAKİ TELEKONFERANS TOPLANTISI’NA KATILDI
banner229

TOBB Başkanı Rifat Hısarcıklıoğlu başkanlığında, 365 Oda ve Borsa Başkanı’nın katılımları ile düzenlenen Telekonferans toplantısına Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu da katılım sağladı.

Tüm dünyayı derinden sarsan COVID-19 virüsü nedeni ile başta Amerika ve Avrupa ülkeleri olmak üzere tüm ülkelerde yaşanan sorunlarla birlikte ülkemizde de özellikle sağlık ve ekonomik anlamda zor bir süreçten geçtiğimizi vurgulayan TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa Başkanları ile bu salgınla mücadele etmek adına yapılması gerekenler konusunda istişarede bulundu.

Başkan Kuzu da ilimizde bankalar ile ilgili yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’na iletti.

Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren toplantı alınacak tedbirlerin ve yol haritalarının görüşülmesinin ardından sona erdi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.