Bu haber kez okundu.

Başkan Kuzu, Siirt Havaalanı Büyük Uçakların Uçuşuna Müsait Olduğunu Söyledi
banner229
Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü verilerine göre haftada Siirt-Ankara ve İstanbul karşılıklı uçuş seferlerinin yapıldığı 2015 yılında 66 bin 800 kişinin uçakla seyahat etmeyi tercih etti.
Borajet tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda aile, öğrenci, asker, polis, şehit ve gazilere indirim uygulandığı ve uçaklarda doluluk oranının yüzde 90 olduğu öğrenildi.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Siirt Havalimanı'nın büyük uçakların uçuşuna müsait olduğunu belirterek, Borajet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına sefer yapmasının sevindirici olduğunu, aynı hassasiyeti Türk Hava Yolları’ndan beklediklerini ve İstanbul Atatürk Havalimanına seferlerin en kısa sürede başlatılması için gerekli müracaatların yapıldığını söyledi.
Türk Havayolları'nın Siirt'te sefer koymasını isteyen Kuzu, "Siirt'e yatırımın çekilmesi için İstanbul Atatürk Havalimanın direkt seferlerin konulması gereklidir.
THY'nin Siirt-İstanbul direkt seferlerine bir an önce başlamasını bekliyoruz. İstanbul ile direk uçuş bağlantısı, sermayenin başkenti olan İstanbul'dan dan yatırımcı çekebilmemizi kolaylaştıracaktır" dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.