Bu haber kez okundu.

Başkan Kuzu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in Katılımı İle Gerçekleşen Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısına Katıldı
banner229

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Oda / Borsa Yönetim Kurulu Başkanları İstişare Toplantısı; Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in katılımıyla, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde TOBB İkiz Kuleler ’de gerçekleştirildi. 

Siirt Ticaret ve Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Guven Kuzu; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanı Memet Şimşek, Bakan Yardımcıları ve Bakanlık bürokratlarının katılımıyla gerçekleştirilen "Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı"na katıldı.

Hisarcıklıoğlu, toplantıya ilişkin yaptığı açıklamada, “Önceliğimiz üretim, istihdam, yatırım ve ihracat. Beklentimiz; el birliği, akıl birliği ile sektörlerde, illerde yaşanan sıkıntıların çözülmesi. Birliğimizin ev sahipliğinde Hazine ve Maliye Bakanımız Mehmet Şimşek, Bakan Yardımcılarımız ve Bakanlık bürokratlarının katılımıyla Oda/Borsa Başkanları İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdik. 

Reel sektörün sıkıntılarını, talep ve önerilerini aktardık. Sayın Bakan uygulanan programın hedeflerini ve yol haritasını anlattı. Faydalı bir toplantı oldu. Reel sektörün ve illerin sesine daha fazla kulak verilmesini bekliyoruz” ifadesini kullandı




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.