Bu haber kez okundu.

Başkan Karaatay, Öğretmenlerle Bir Araya Geldi
banner229

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay öğretmenlerle bir araya gelerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yaptı.

Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül yönetim kurulu üyeleri,İl Genel Meclis Üyeleri Cüneyt Uyanık ve Mahsum Ceylan ile birlikte Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret ettiler.

Başkan Karaatay yaptığı konuşmada, özellikle alt yapıdan dolayı yaşanan sıkıntılardan dolayı tüm Kurtalan halkından özür dileyerek, gelecek nesillere daha güzel bir Kurtalan bırakmak için çalıştıklarını belirterek şu ifadelere yer verdi: “Alt yapısı bulunmayan Kurtalan’ımızın alt yapı ihtiyaçlarını gidermek için çalışmalarımızı başlattık. İlçe geneline yağmur suyu, kanalizasyon ve içme suyu şebekelerinin yer aldığı alt yapı çalışmalarımız sürüyor.

Kurtalan’ın geleceğini sağlam temel üzerine oturtmak istiyoruz. Alt yapı projemiz ilçemizin geleceği açısından çok önemli. Günü kurtarmak için değil, gelecek neslimize daha yaşanabilir bir Kurtalan bırakabilmek için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Karaatay, 2017 yılı içerisinde ihaleleri yapılan 100 bin metrekare beton asfalt, 70 bin metrekare parke taşı döşenecek. Şuan ki Atatürk parkı içinde bulunan işletmelerin tahliyesi tamamlandıktan sonra, 15 Temmuz Demokrasi parkıyla birleştirileceğini belirten Karaatay, yeni çocuk parkları, taziye evleri. Küçük sanayi sitesi ve köylü pazarının kurulacağını belirtti. Kurtalan ilçesinin yaşanılabilir bir ilçe yapmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaatay, 2017 yılının Kurtalan için hizmet yılı olacağını söyledi.

Başkan Karaatay, 16 Nisan’da yapılacak Referandum ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin genel faydaları ve yapılacak Anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Karaatay ’Cumhurbaşkanlığı sistemi ülkemiz için istikrar,güven ve huzur demektir’ Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin faydalarına değinerek, “Yeni sistemde siyasi istikrar kalıcı hale gelecektir. Ekonomik büyüme, refah ve kalkınma hızlı ve etkili yönetimin garantisi altında olacaktır.

Vesayet sistemi sona erecek, yasama ve yürütme erkleri güç kazanacaktır. Güçlü hükümet, huzurun, güvenliğin ve özgürlüğün teminatı olacaktır. Meclisin temsil gücü artacak, birlik ve uzlaşma sağlanacak, ülkemiz güç kazanacaktır” diye konuştu.

Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, Kurtalan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenlerin okulda kantin ihtiyaçlarını belirtmesi üzerine, Başkan Karaatay ilgili birimi telefonla arayarak okulun bahçesine 40 metrekarelik kantin yapılması talimatını verdi.

Öğretmenler, Kurtalan Belediyesinin çalışmalarını takip ettiklerini, İlçenin yaşanabilir hale gelmesi için Belediye Başkanının gecesini gündüzünü birbirine katarak çalıştığını, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından ilçenin daha temiz ve modern bir hale geleceğini söyleyerek, Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay’a çalışmalarında başarılar dilediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.