Bu haber kez okundu.

Başkan Karaatay, "EVET" İçin Gece Gündüz Çalışıyor
banner229

Yeni Anayasa Değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi için 16 Nisan'da yapılacak olan referandum seçimleri için Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay ve AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül ile birlikte gece gündüz 'Evet' için çalışıyor.

16 Nisan'da yapılacak Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı seçim sistemini içeren referandum seçimi çalışmaları kapsamında Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay ve AK Parti Kurtalan İle Başkanı Faris Akgül, İl Genel Meclis Üyeleri Mahsun Ceylan, Cüneyt Uyanık ve Yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Avcılar,Gözpınar Köylerinin yanı sıra Saipbeyli ve Bahçeli Mezralarına  köy ziyaretleri gerçekleştirdiler.

Beraberinde AK Parti Kurtalan İlçe Başkanı Faris Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Avcılar, Gözpınar Köyü,Saipbeyli ve Bahçeli mezrasındaki  vatandaşları ziyaret eden Başkan Karaatay, 16 Nisan 2017 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi referandumu için destek istedi.

 Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum da Türkiye'nin daha güçlü olacağını ifade ederek, "Ülkemiz ve milletimiz için çok önemli günler yaşıyoruz. Gelecek günleri aydınlık ve huzur dolu bir Türkiye için tek bir an dahi durmayı düşünmüyoruz.Gerek belediyemizle ilgili ve gerekse referandum la ilgili vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyoruz.

Biz gücümüzü yalnızca onlardan alıyoruz. Onlara hizmet etmeyi sürdürmekten başka bir hedefimiz yok. En büyük güvencemiz Kurtalan Halkı ile kurduğumuz aşılmaz ve sarsılmaz bağdır. Zaman çok çalışmak, zaman daima ileri gitmek, zaman oynanan bütün oyunlara kulak asmadan güçlü Türkiye için evet deme zamanıdır.

 Allah, ülkesi, vatanı, bayrağı için gözünü dahi kırpmadan mücadelesine devam edenlerin yanındadır, yardımcısıdır. Yapmış olduğumuz ziyaretlerimizde vatandaşlarımızdan 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında 'evet' oyu istiyoruz. Allah'ın izniyle 16 Nisan'da 'evet' çıkacak ve Türkiye 17 Nisan sabahı yeni bir güne uyanacak.

 Kurtalan Belediye Başkanı Nevzat Karaatay,Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, Cenab-ı Hakk’ın izniyle inşallah Türkiye’nin önünü açacak ve ülkemizi güçlü bir devlet haline getirecektir. Yeni sistemle birlikte hızlı karar alan, hızlı icraat ve reform yapan, etkin bir yönetim modeli oluşacak.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayan, gelişmelere ayak uyduran, tüm kurumların, belediyelerimizin daha hızlı çalışmasını sağlayan bir işleyiş hâkim olacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi, terörle mücadelemize güç katacak. Kurumsal yenilenme sayesinde güvenlik politikalarımız daha da etkin şekilde işletilecek. Bölgesel ve küresel barış ile istikrara katkımız daha da artacak.

Uluslararası sorunların çözümünde söz ve hak sahibi olma konusunda elimiz daha da güçlenecek. Öncü ülke olma hedefimiz, yeni yönetim sistemimizle birlikte daha kısa sürede gerçekleşecek. İşte bu nedenledir ki aziz milletimizin istikbali için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni vatandaşlarımıza ifade ederek, ‘Evet’in bu topraklar ve İslam dünyası için ne denli önemli olduğunu esnafa ve vatandaşlarımıza sürekli anlatıyoruz” ifadelerini kullandı.

 Referandum süreci boyunca teşkilatımızla birlikte gece gündüz demeden ev ev, sokak sokak dolaşarak çalışacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.