Bu haber kez okundu.

BAŞKAN KARAATAY, DAHA KALICI HİZMETLER GETİRECEĞİZ
banner229
Kurtalan Belediyesi ilçenin 13 farklı mahallesinde altyapı, çevre düzenlemeleri, meydan düzenleme çalışmaları yol yapımı ve park inşaatlarına devam ediyor.
Kurtalan Belediyesi 2015 yılı programı dâhilinde ilçede genelinde başlattığı değişim ve dönüşüm atağına hız kesmeden devam ediyor. İlçenin 13 farklı mahallesinde Fen İşleri’ne bağlı ekiplerde ilçenin farklı mahallelerinde yol bakım onarım ve yeni yolların inşaat işlerini sürdürüyor.
Kurtalan Belediyesi geçmişin borç yükü olmasına karşın çalışmalarını aksatmadan ilçeyi yeniden inşa etmek için hizmette kolları sıvadı. 2015 yılı programı dahilinde yapılan ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi veren Başkan Nevzat Karaatay, amaçlarının bu yıl içerisinde temel eksiklerin büyük bir kısmını tamamlamak olduğunu ifade etti.
Başkan Karaatay, Kurtalan’ın 90 yılı aşkın bir belediyecilik geçmişi olmasına rağmen alt ve üst yapıda birçok eksiğin olduğuna ve kısa sürede bunları kalıcı olarak ortadan kaldırmak için adımlar attıklarına dikkat çekti.
Başkan Nevzat Karaatay: “Hemşerilerimizin temel belediyecilik hizmetlerinden tam anlamıyla yaralanması ve hizmetlere zamanında ulaşabilmesi için attığımız adımların yanı sıra ilçenin çehresini değiştirecek hizmetleri hemşerilerimizle buluşturmak için girişimlerimiz sürüyor.
Başkan Nevzat Karaatay:”İlçemizde sadece çocuk oyun grubundan ibaret olan park anlayışını değiştirerek vatandaşlarımızın günün her saatinde kullanabilecekleri modern park alanları inşa ediyoruz. İçerinde – Basketbol, Voleybol ve Fitnes sahalarından oluşan bir Spor Alanı, - 14.861 metrekarelik kısmında ağaçlandırma çalışması yapılacak olan ve içinde çocuk oyun alanı, yürüyüş yolu, koşu pisti, kuru/sulu havuzlar, seyir terası ve bedensel engellilerin kullanımını kolaylaştıracak yapıların bulunacağı bir Park - İhtiyaç duyulan malzemelerin konumlandırılması ile oluşturulacak bir Piknik / Mesire Alanı oluşturularak İlçemizin mevcut kentsel yaşam koşullarını ve sosyal alanların iyileştirilmesi yolu ile altyapı hizmetleri geliştirilecek ve yeşil alanlar oluşturulacaktır. Park alanlarını vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. İhaleye sunuldu Hayırlı uğurlu olsun dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.