Bu haber kez okundu.

Başkan Hıfzullah Canoplat;  “TFF Bu Şehrin Umudunu ve Geleceğini Yoksaydı”
banner229

Türkiye Futbol Federasyonu TFF Bal Ligi 1.grupta mücadele eden Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Bal Ligi ile ilgili verdiği kararların tamamen yanlış olduğunu ve TFF’nin verdiği karardan ötürü Siirt’lilerin büyük üzüntü duyduğunu açıkladı. 
Türkiye Futbol Federasyonu Kurulu toplantısının yapıldığı ve toplantıda çıkan kararı kesinlikle benimsemediklerini açılayan Başkan Hıfzullah Canpolat; “Sözlerime başlamadan önce, derin teessür içerisinde olduğumu belirtmek isterim.
Sezon boyunca bin bir emekle geldiğimiz süreçte TFF’nin haksız, hukuksuz kararıyla karşı karşıyayız. Profesyonel ligler ile kıyasla BAL’liginin kendine özgü birçok sıkıntısı bulunmaktadır. Bunlardan, bütçe, etik kurallarına riayetsizlik sezon boyunca uğraştığımız sorunların en temel niteliğinden bir tanesidir” dedi.
“DÖRT MAÇIMIZI HİÇE SAYDILAR” 
 Türkiye Futbol Federasyonu TFF Bal Ligi 1.grupta yapılan mücadelelerin bir hayli zor şartlar altında geçtiğini ve yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen şehrin spor’una hizmet etmek için var gücümüz ile çalıştıklarını açıklayan İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Canpolat; “Tüm bu sıkıntılara rağmen onurlu mücadelemiz ile şampiyonluğun, en güçlü adayları arasındaydık.

Ancak TFF’nin hangi kriterlere göre aldığı belli olamayan mesnetsiz ve adaletsiz karara göre mücadele ettiğimiz grupta oynanması gereken dört maç var iken, grubun hali hazırdaki haliyle tesciline karar verildi” 
“BU KARARI KABUL ETMİYORUZ; 
HER MERCİDE HAKKIMIZI SAVUNACAĞIZ”
Türkiye Futbol Federasyonu’nun verdiği kararlar ile alakalı basın mensuplarına açıklamada bulunan Başkan Hıfzullah Canpolat; “Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  bu kararıyla bir şehrin umudunu, ümidini, geleceğe ve gençlere dair beklentisini yerle yeksan eyledi. Bu kararı kabul etmediğimizi, her mecrada hakkımızı savunacağımızı belirtmek isterim.

Büyük Devlet adamı; Nizamulmülk’ün “KÜFR İLE BELKİ AMA ZULÜM İLE PAYİDAR OLMAZ MEMLEKET” düsturundan hareketle, zulüm niteliğinde olan bu kararın alınmasında katkısı olan herkesten huzur-u mahşerde davacı olacağımı, şahsım, başkanlığını ifa ettiğim kulübüm, sarı mavili renklere gönül veren büyük taraftarımız ve evliyalar diyarı şehrim adına belirtmek isterim, Saygılarımla. “dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ilçin 4 yıl önce

isabet olmuş