Bu haber kez okundu.

Başkan Geyik ve Ak Parti Heyeti, Esnaf ve Basını Ziyaret Etti
banner229

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve AK Parti heyeti referandum öncesi çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik, AK Parti heyeti 16 Nisan’da yapılacak referandum tanıtımı kapsamında alışveriş merkezinde esnaf ve vatandaşlarla görüştü.

Başkan Geyik ve beraberindeki AK Parti heyeti, özgen caddesinde ki esnafları ve ilimizde bulanan yerel ve ulusal basın mensuplarını tek tek ziyaret ederek hasbihalde bulundular.

Başkan Geyik ve beraberindeki heyet, Basın, esnaflar ve vatandaşlarla yaptıkları sohbet sırasında 16 Nisan’da yapılacak olan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Referandumu hakkında bilgiler aktardılar.

Başkan Geyik,Yeni Hükümet Sistemi’nin önemini ve Türkiye’ye yapacağı kazanımlarını anlattı.

Geyik, "referanduma "evet" çoluk çocuğumuzun geleceğini ilgilendiriyor. Biz darbe ortamını oluşturan nedenlere "hayır', referandumda yeni bir Türkiye'ye "evet" diyeceğiz.  Türkiye'ye nefes ve mesafe aldıracak bir değişiklik olacak. Halkımızı ne kadar bilgi sahibi yaparsak, referandum sonuçlarından da o kadar "evet" çıkacağına inanıyorum" dedi.

Esnaflar ve vatandaşlar ise 16 Nisan’da yapılacak referandumda Türkiye’nin geleceği için evet diyeceklerini kaydettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.