Bu haber kez okundu.

Başkan Erdoğan, AK Parti Teşkilatı İle Bayramlaştı
banner229

Video konferans yöntemiyle teşkilatlara seslenen Başkan Recep Tayyip Erdoğan, "Bayram sevincini buruk yaşamış olsak da umudumuz ayaktadır." dedi. 

Erdoğan, AK Parti teşkilatlarına önemli mesajlar gönderirken "AK Parti'nin demokraside ve ekonomide ülkemize kazandırdıklarını bıkmadan usanmadan üşenmeden tekrar tekrar anlatmalıyız." ifadesini kullandı.

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığında, AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Av. Ekrem Olğaç ve 81 İl Teşkilatın katılımıyla video konferans yöntemiyle teşkilatlarla Bayramlaştı.  

AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı  Recep Tayyip Erdoğan, bayramlaşma sonrası teşkilatlardan saha çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Türkiye'nin küresel salgın sürecini başarıyla yönettiğini ve sonuca yaklaştığını dile getiren Erdoğan, şunları kaydetti: “Attığımız normalleşme adımları sonrasında ortaya çıkan tablo, doğru yolda ilerlediğimizi gösteriyor. Bu vesileyle Arife Günü'nden bayram bitimine kadar 4 gün süreyle evde kalarak mücadelemize destek veren milletimin her bir ferdine sabırları için şükranlarımı sunuyorum. 

Yaptığımız fedakarlığın karşılığını inşallah hep birlikte fazlasıyla alacağız."

Erdoğan, sadece Türkiye'nin bu krizin üstesinden gelmesinin yetmediğine işaret ederek, "Dünyanın tamamıyla birlikte salgını yenmemiz gerekiyor. Bunun için 'yeni normal' dediğimiz, yaşadığımız döneme mahsus bir hayat biçimine kendimizi alıştırmak mecburiyetindeyiz. '
Maske kullanımı, fiziki mesafeye riayet, temizliğe dikkat etme' olarak özetleyebileceğimiz bu hayat biçimiyle salgın dönemini en az hasarla atlatacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

2023 MESAJI

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'ni hazmedemeyenlerin insanımızı zehirlemesine izin vermeyeceğiz. 2023 seçimlerine kadar yoğun gayret içinde olmalıyız.

Bir kez daha Ramazan bayramınızı tebrik ediyorum. Sizlere sevgilerimiz saygılarımı sunuyorum.






Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.