Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, Esnaf Ziyaretinde Bulundu
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede esnaf ziyareti düzenleyip esnafların sorun ve taleplerini dinledi.

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, normalleşme süreci ile 2 Mart’ta yeniden faaliyete başlayan işyerlerini ziyaret ederek gösterdikleri sabır ve özveri için teşekkür etti.

Bu süreçte en çok etkilenen kesim olan esnafın yanında olduklarının altını çizen Başkan Çiftçi, “Normalleşme sürecinin başlaması ile ekonomimizin önemli aktörleri esnaflarımız bizim için çok önemli.

Esnafımızın kalkınması demek ülke ekonomimizin ayakta durması demektir. Bu bakımdan Eruh Belediyesi olarak her zaman elimizden gelen destek ve katkıyı sunmaya hazırız.

Pandemi döneminde gösterdikleri güçlü ve kararlı duruş için kendilerine teşekkür ediyor, hayırlı bol kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Esnaf ziyaretleri sırasında sosyal mesafe kurallarını hatırlatmayı da ihmal etmeyen Başkan Çiftçi, maske kullanımı, sosyal mesafe ve hijyen konusunda dikkatli davranılması gerektiğini de dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.