Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, Asfalt Çalışmalarını Yerinde İnceledi
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede alt yapı çalışmalarından sonra başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını vurgulayan Başkan Çiftçi, “Vatandaşlarımızın daha rahat yaşam şartlarına kavuşması için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden gayreti gösteriyoruz” dedi.

Eruh Belediyesi tarafından ilçenin Dıh mahallesi ve 321 sokakta altyapı çalışmalarının tamamlandığı noktalarda başlatılan kapsamlı asfaltlama çalışması aralıksız devam ediyor.

Eruh Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin hummalı çalışmaları kısa sürede tamamlanacak ve yeni, modern yollar, vatandaşın hizmetine sunulacak. Yürütülen çalışmaları Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi,  özveriyle çalışma yürüten ekip arkadaşlarına teşekkür etti.

İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cevher Çiftçi,  altyapı çalışmaları tamamlanan noktalarda asfalt çalışması yaptıklarını kaydetti. Vatandaşın yaşam kalitesini arttırmak amacıyla çalışma yürüttüklerini vurgulayan Başkan Çiftçi, “Dıh mahallesi ve 321. sokakta altyapı çalışmaları tamamlandı. Altyapı kuruluşlarının tamamına teşekkür ediyoruz.

Altyapı çalışmaları bittikten sonra asfalt çalışmasını yapıyoruz. İnşallah en kısa sürede bu bölgeden çalışmalarımızı tamamlayarak çıkmış olacağız.

Bu bölgedeki gelişim devam ediyor. Vatandaşlarımızın daha rahat yaşam şartlarına kavuşması için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte elimizden gayreti gösteriyoruz. Ben, tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.