Bu haber kez okundu.

Başkan Çiftçi, Altyapı Çalışmalarını Denetledi
banner229

Eruh Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, ilçede devam eden altyapı çalışmalarını denetledi. Eruh ilçesinde Su depoları ve Altyapı için başlayan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Sarıgül mahallesinde bir süredir devam eden alt yapı çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cevher Çiftçi, çalışmalara ilişkin ilgili birim müdürlerinden bilgiler aldı.

Çiftçi, Eruh'un sorunsuz bir ilçe olmasını sağlamak için çalıştıklarını dile getirerek, gelecek nesillere daha güzel bir ilçe bırakmak için alt ve üst yapı düzenlemelerini hayata geçirdiklerini kaydetti.

İlçede üst yapının sağlam olabilmesi için alt yapı çalışmalarının sağlam olması gerektiğini ve bu yönde ilçede çalışmaların sürdüğünü ifade eden Çiftçi, "Alt yapı bir şehrin en önemli hizmetlerden biridir. Altyapı sağlıklı bir şekilde çözülmediğinde, üstyapı da sağlıklı bir şekilde inşa edilmiyor.

Üstyapının sağlıklı olabilmesi içinde alt yapıya önem veriyoruz. Burada yürüttüğümüz çalışmaların tamamlanmasıyla sıcak asfalt ve parke taşı döşeme işine geçeceğiz ve Eruh ilçemizin görünümü tamamen modern bir hale kavuşacak." dedi.

Başkan Çiftçi, incelemeleri sırasında esnaflarla ve vatandaşlarla da sohbet ederek çalışmalara ilişkin görüşlerini aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.