Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat, Vali Atik’i  Ziyaret Etti
banner229

Denizli Valisi Ali Fuat Atik; “Siirt İl Özel İdare Sporun yanında olmayı sürdüreceğiz” 

Siirt İl Özel İdarespor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Denizli Valisi Ali Fuat Atik’i ziyaret etti. 

İlimizde görev yaptığı süre içinde yaptığı hizmetlerle adından söz ettiren Vali Atik’i makamında ziyaret eden Başkan Canpolat, İl Özel İdaresispor’un 3. Lige çıkmasında büyük destekleri olan Atik'e teşekkür etti.

Canpolat'ın yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından duyuran Atik, "Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü’nün kıymetli Başkanı Hıfzullah Canpolat’ı Denizli’mizde misafir ettik. Denizli Spor’umuz ile kardeş takım olan Siirt’imizin gözbebeği İl Özel İdaresi Spor Kulübü gibi Anadolu’nun bağrından yeşeren takımlarımızın yanında olmayı sürdüreceğiz” dedi. 

BAŞKAN HIFZULLAH CANPOLAT; “HEDEFİMİZ 2.LİG”
Denizli Valisi Atik'e yaptığı ziyareti değerlendiren Canpolat ise, şunları söyledi: "Kulübümüzün Onursal Başkanı Vali Ali Fuat Atik’in Siirt’e yaptığı hizmetleri unutmak, unutturmak mümkün değildir. Bilindiği gibi Vali Ali Fuat Atik İlimiz takımı olan İl Özel İdaresine büyük desteklerde bulundu ve bu desteklerin meyvesini almaya başladık.

3. Ligde vereceğimiz mücadelemizde Vali Ali Fuat Atik bizleri yalnız bırakmayacaktır. Bu kapsamda ilk adımlarımızı attık ve Yukatel Denizli Spor Kulübü Başkanı Ali Çetin ve yöneticileri ile bir araya geldik. Kendilerinden bu konuda destek istediklerimizi belirttik. Allah’ın izni ile Siirt olarak 3. Ligde yalnız olmayacağız ve elimizden gelen bütün gayreti göstererek bir üst lige yükselmeye çalışacağız”



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.