Bu haber kez okundu.

Başkan Canpolat, Hüssam Olgaç’ı Makamında Ziyaret Etti
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri/İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, İl Özel İdaresi Kulübü Teknik Direktörü Ahmet Erten, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç’ı makamında ziyaret etti.

TFF 3. Lig 2020-2021 sezonunun yakın bir zamanda başlamasından ötürü İl Müdürü Hüssam Olgaç’ı ziyaret ettiklerini açıklayan Başkan Canpolat; “Kulübün çalışmaları hakkında İl Müdürümüz Hüssam Olgaç’la bilgi alış verişinde bulunduk.

Bir hayli samimi geçen ziyaretimizde özelikle alt yapı konusunda yapacağımız çalışmaları ve alacağımız destekler hakkında Müdürümüz Olgaç ile beraber istişarede bulunduk. Kendisine bu anlamda bize vereceği desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Yapılan görüşmenin ardından İl Özel İdaresi Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüssam Olgaç’a, takımın formasını hediye etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.