Bu haber kez okundu.

Başkan Çalapkulu, Gençlerle Bir Araya Geldi
banner229

AK Parti Siirt İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin gençlere siyasette daha fazla görev alma fırsatı verdiğini söyledi.

Başkan Çalapkulu, "Genç Kürsü" programı kapsamında bir çay bahçesinde düzenlenen etkinlikte Kooperatif Mahallesi gençleriyle bir araya geldi.

Gençlerle sohbet eden Çalapkulu, Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak halk oylamasında "evet" kararının çıkmasının önemine işaret ederek, şunları kaydetti: "Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylaması güçlü bir Türkiye için önemli bir fırsattır. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'yle geleceğimiz olan gençlerimiz, ülkemizin yönetiminde daha fazla sorumluluk üstlenecek. Eğer bir gencimiz 18 yaşında seçme hakkına sahipse aynı şekilde seçilme hakkına da sahip olmalıdır. Mecliste gençlerimize yönelik çıkacak yasalarda gençlerimizin de söz sahibi olma hakkı vardır. Bizler gençlerimize güveniyoruz."

Çalapkulu, gençlerin sorularını cevapladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli esnaf 7 yıl önce

sayın başkanım herşeyi anladık ama fakir fukaranın hesabını ve ya hastası olan yada evinde ekmek bulamıyanın hesabını nasıl vereceksin onu da bir anlatırmısın her gelene ve gidene tamam ben seni ararım diye siirt tin bu güzel insalarıyle dalga geçer gibibaşından sallıyorsun