Bu haber kez okundu.

Başkan Aydın, Tilloya Cami Kazandırdı
banner229

İnanç turizmi açsından önemli bir merkez olan Tillo’da en çok ziyaretçi çeken yerlerin başında gelen Hasya Hatunun ibadetini yaptığı  külliyenin yanına inşa edilen cami tamamlanma aşamasına geldi.

Caminin yakın bir zaman zarfında tamamlanarak ibadete açılacağını belirten Tillo Belediye Başkanı İdham Aydın “İnanç turizmi açısından bir merkez olan Tilloya hizmet etmek boynumuzun borcudur.

İlçemizde ihtiyaç olarak gördüğümüz bütün çalışmaları bir bir gerçekleştirmeye  çalışıyoruz. Bu kapsamda ilçemizde en çok ziyaretçi çeken mekanların başında bulunan ve  ilçemizde yetişmiş evliyalardan birisi olan Zemzemetül Hasyanın ibadetini yaptığı külliyenin yanına inşa ettirdiğimiz cami tamamlanma aşamasına geldi.

Çok yakın bir zamanda bu caminin kalan ince işlerini tamamlayarak ibadete açacağız.Böylelikle buraya gelen  bay ve bayan ziyaretçiler rahatlıkla ibadetlerini gerçekleştirebilecekler.” Dedi.

Başkan Aydın her alanda ilçeye hizmetlerinin devam edeceğini sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtTilloCamiİdham Aydın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Abdullah 4 yıl önce

Bu camiyi urfadaki şeyh muzaffer yaptırıyor..