Bu haber kez okundu.

Başhekim Dr. Nesrin Atiş,“Bizler Sizin İçin Buradayız, Sizde Bizim ve Sevdikleriniz İçin Lütfen Evde Kalın”
banner229

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Nesrin Atiş, nöbet tutan personelleri ziyaret etti.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede, zaman kavramı gözetmeksizin görev yapan Devlet Hastanesi çalışanlarını ziyaret eden Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Nesrin Atiş,Koronavirüs salgını yüzünden hastanede nöbet tutan personeli yalnız bırakmayarak kendilerine moral verdi.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Nesrin Atiş, "Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle özveri ile görev yapan ve vatandaşların sağlığı için hayatlarını riske atma pahasına gecesini gündüzüne katarak fedakarca çalışan personelinin moral ve motivasyonunu arttırmak için kendilerini ziyaret ettiğini ve her zaman personelinin yanında olacağını söyledi.

Dr.Atiş, "Hastane çalışanlarımız, doktorlarımız ve yönetim ekibimizle beraber, her gün çıtayı biraz daha yukarı taşıyarak, bizlere canını emanet eden insanlarımıza en üst düzeyde ve kaliteli hizmet sunmanın mücadelesini veriyoruz.

Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu yolculukta, zaman zaman böylesi moral motivasyon içerikli çalışmalar da yaparak hem hastalarımız ve yakınlarının hem de mesai arkadaşlarımızın morallerini yüksek tutuyoruz. Son günlerde yaşanan koronavirüs salgınıyla birlikte artan stres nedeniyle, mesai arkadaşlarımızın morallerini yüksek tuttuklarını söyledi.

Başhekim Dr.Nesrin Atiş,Siirt Devlet Hastanesi olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bütün tıbbi olanaklarını hastaların tedavisi için seferber edecek ve bu uğurda gece gündüz demeden azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Siirt Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Nesrin Atiş, Hastane nöbet ekibi vatandaşlara bir mesajı var.

“Bizler sizin için buradayız, Sizde bizim ve sevdikleriniz için lütfen evde kalın”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.