Bu haber kez okundu.

Başbakan Binali Yıldırım Salı Günü Siirt'e Geliyor
banner229

Başbakan Binali Yıldırım, 29 Mayıs Salı günü Siirt’e gelecek.

Başbakan Binali Yıldırım, 24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti Milletvekili adaylarına destek olmak için Siirt’e geliyor.

29 Mayıs günü Siirt’e gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım, saat 13.00’te Siirt Kent Meydanı’nda düzenlenecek olan mitinge katılacak.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Başbakan Binalı Yıldırım’ın Siirt'e geleceğini, 29 Mayıs Salı günü saat 13.00'te 15 Temmuz Demokrasi meydanında miting düzenleneceğini belirtirken, bütün vatandaşlarımızı büyük buluşmaya davet etti.

Başbakanımızın gelişiyle ilgili parti olarak hazırlıklara başladıklarını belirten AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu,“İnşallah Salı günü Siirtimiz yine şanına yakışır bir karşılama töreni ile Başbakanımızı kucaklayacaktır. Ben sizler aracılığıyla bütün Siirtli hemşerilerimi, Salı günü yapılacak olan mitinge davet ediyorum.

Çalapkulu, malumunuz; 24 Haziran’da ülkemizi yakından ilgilendiren, çocuklarımızın, gençlerimizin yarınlara umutla bakabilmesi adına bir seçim süreci yaşayacağız. 24 Haziranda yapılacak olan 27. dönem milletvekili seçimleri en önemli seçimlerden birisi. Türkiye'nin geleceği için 24 Haziran seçimleri çok önemli. Türkiye 24 Haziran seçimleri ile birlikte daha önce yapmış olduğu anayasal değişikliği ile geçmiş oldu. Yeni sistem güçlü yürütme, güçlü meclis, güçlü ve bağımsız bir yargıyı ortaya çıkaran bir sistemdir. Ülkemiz için bir kader seçimidir" dedi.

Partimiz bugüne kadar girdiği 12 seçimden başarı ile çıktığını belirten Çalapkulu, Her bir seçim hayati bir öneme sahipti. Ama 24 Haziran seçimi Türkiye'nin miladının olacağı bir seçimdir. Bu seçim yüzyılın ve değişimin seçimidir. Seçimlerin ardından cumhurbaşkanı hükümet sistemi ile ülkemiz şahlanış ve yeniden yükseliş ilanımız için tüm unsurları ile sistem devreye girecektir" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

sayın Başbakanımızı karşılamak için meydanda olacas , İnşAllah ilimize müjdeli haberler verir, gerek demiryolu, Tıp Fakultesi, Havalimanı.