Bu haber kez okundu.

BARIŞ KEZER TRT KURDİ’NİN SPOR PROGRAMINDA HAKEM YORUMCUSU OLACAK
banner229
'Siirt’imizin Eski Süper Lig Hakemlerinden ve uzunca bir süre de Batman Bölgesi Hakemi olarak görev yapan Barış KEZER, TRT Kurdi’de bu haftadan itibaren her Pazar 22:30'da canlı yayınlanacak olan "ROJEVA FUTBOLE" Programı'nda Süper Lig maçlarında ki hakem kararlarını analiz edecek ve yorumlayacak.
' TRT Kürdi’de daha önce Şeva Futbolê adıyla ekrana gelen spor programının 2015-2016 sezonundaki ismi değişti. Program yeni yayın döneminde Rojeva Futbolê (Futbol Gündemi) ismi ile ekrana gelecek.
 Süper Lig maçlarına ait özet görüntülerin yayınlanıp maç analizlerinin yapılacağı program Pazar akşamları saat 22.30’da TRT Kürdi’de yayınlanacak. Programın 2015-2016 sezonundaki ilk bölümü 16 Ağustos Pazar akşamı canlı olarak yayınlanacak.
  Geçtiğimiz hafta TRT Kurdi Ankara Stüdyolarında Canan Oğurlu'un sunduğu ve canlı olarak ekranlara gelen "Dawiya Hefteye" Programına konuk program ekibi yeni ismi ile ekranlara gelecek "Rojeva Futbole" nin tanıtımını ve lansmanını izleyicilerle paylaştı.
  Süper Lig Maçlarının heyecanını ve analizini ekranlara taşıyacak olan "Rojeva Futbole" Program ekibi tanıdık isimlerden oluşuyor. Program ekibi, Doğu ve Güneydoğu’nun sporda tanınmış isimlerinden oluşuyor.
 Uzun yıllardır TRT Kürdi’de spor sunan Yılmaz BAY yeni sezonda da bu göreve devam ederken, yeni yayın döneminde program ekibinde Saffet AZBAY da yer alacak. Azbay, maçların değerlendirmesini yapacak.
Süper Lig eski hakemi Barış Kezer ise program ekibinde yer alan bir diğer isim. Kezer,hem maçları hem de hakem kararlarını yorumlayacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.