Bu haber kez okundu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Baykan Belediyesine Kepçe Hibe Etti
banner229

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Baykan Belediyesi’ne kepçe hibesinde bulundu.

Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, İçişleri Bakanlığının yoğun çaba ve destekleri ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığınca Baykan Belediyesine iş makinası (Kepçe) tahsis edildiğini, tahsisi sağlanan iş makinasının Baykanlı Hemşerilerimizin hizmetinde kullanılacağını belirtti.

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Baykan Kaymakamı/Belediye Başkan Vekili Mehmet Tunç, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığı  tarafından tahsisi sağlanan iş makinasının ilçemizde kamu yatırımlarında vatandaş odaklı hizmetlerde kullanılacağını belirtti.

Belediyemize tahsisi sağlanan kepçe ilçemizde büyük bir memnuniyet oluşturmuştur. Bizler Baykanlı Hemşerilerimiz adına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yücel Yılmaz’a ve BASKİ Genel Müdürü İzzet Günal’a Baykanlı hemşerilerimiz ve şahsım adına teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.