Bu haber kez okundu.

BAKIRHAN, “HALKIMIZ İÇİN DURMADAN ÇALIŞACAĞIZ”
banner229
Belediye Eş Başkanı Tuncer Bakırhan, SİSKİ, Zabıta ve Destek Hizmetleri müdürlüklerine bağlı çalışan birim amirleri ve personeller ile belediyem Konferans salonunda düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Bakırhan, belediye bünyesinde bulunan personeller ile yapılan toplantıda yaptığı konuşmada, halkımızın belediyemize dönük beklentilerini karşılamak ve hizmet üretmek için var gücümüzle çalışmalıyız. Hizmette eşitlik prensibiyle her alanda üretmeli ve bu üretimi halkın hizmetine layıkıyla vermeliyiz dedi.
Bakırhan, halka yönelik sürdürülen çalışmalarda halkın talep, görüş ve önerilerinin alınarak, halka en iyi ve kaliteli hizmet vermek için azami çaba gösterilmesi gerektiğini de ifade ederek, birim amirleri ve personellerle yapılan hizmetler noktasında görüş alışverişinde bulundu ve belediye yönetimi olarak katılımcı, şeffaf, demokratik ve ekolojik bir belediyecilik anlayışı ile göreve geldikleri günden beri her konuda halka en iyi ve kaliteli hizmeti götürme çabası, hassasiyeti içerisinde olduklarını, belediyede çalışan ve emek veren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz. Bizler emeğe dayalı her çalışmayı anlamlı ve değerli buluyoruz diye konuştu.
Bakırhan, '' belediye çalışanlarından hizmet etmek için daha fazla çaba göstermelerini isteyerek, yapılan baskılar bizi halkımıza hizmet etmekten vazgeçiremeyecektir.'' Diyerek sözlerine son verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.