Bu haber kez okundu.

Bakan Yerlikaya, Görev Yeri Değişen Valilerle Bir Araya Geldi 
banner229

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İçişleri Bakanlığında, aralarında yeni Siirt Valisi Dr. Kemal Kızılkaya’nın da bulunduğu yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 Valiyle bir araya geldi.

57 vali ile yapılan görüşme bakanlık binasında gerçekleşti. Yerlikaya toplantı sonrası, valilere başarı dileklerini sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla da iletti.

Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Bakanlık binasında, yeni atanan ve görev yerleri değişen 57 vali ile bir araya geldiklerini bildirdi. 

Bakan Yerlikaya, paylaşımında "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, bizlere duyduğu güven ve takdirlerinden dolayı şükranlarımı sunuyorum. Tüm valilerimize başarılar diliyorum.
İçişleri Bakanlığı ailesi olarak, vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için el birliğiyle çalışmaya devam edeceğiz. Bu çalışmalarımızda temel referansımız hukuk ve insan haklarıdır." ifadelerini kullandı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.