Bu haber kez okundu.

Bağ Yollarının Onarımı İsteniyor
banner229

İlimizde bulunan bağ ve bahçe sahipleri bağ yollarının onarılması talebinde bulundular.

Konuyla ilgili şikayet ve dileklerini bildiren bağ ve bahçe sahipleri, kış aylarında bağ yollarının aşırı yağışlardan ötürü büyük zarar gördüğünü ve yağışların son bulması ile beraber onarıl çalışması yapılması gerektiğini belirttiler.

Konuyla ilgili gerekli şikayetlerini Siirt Belediyesine ileteceklerini belirten bağ ve bahçe sahipleri, “İlimizin önemli geçim kaynaklarından biri fıstıktır.

Bu sebepten ötürü bizler bağ ve bahçelerimize bakmak için haftanın 3 veya 4 günü bağlarımıza gidiyoruz ve burada fıstık ağaçlarımıza bakıyoruz.

Bu yıl kış bir hayli çetin geçti ve yağan yağışlardan ötürü yollarımız ciddi zarar gördü. Bağlarımıza gider iken araçlarımız zarar görüyor bu anlamda Siirt Belediyesinin bağ ve bahçe yollarına onarım veya asfalt çalışması yapmasını bekliyoruz” dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.