Bu haber kez okundu.

BAE Büyükelçisi Al-Dhaheri, Ören ve Kuzu’dan ATO Başkanı Gürsel Baran’a Ziyaret
banner229

AK Parti Siirt Milletvekili ve Türkiye - B.A.E. Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Osman Ören, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu ve BAE Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al-Dhaheri ile birlikte ATO Başkanı Gürsel Baran’ı ziyaret ettiler.

B.A.E.’nin Ankara Büyükelçisi Saeed Al Dhaheri, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile ticaret alanlarında BAE-Türkiye ilişkilerinin pekiştirilmesi ve iki ülke arasındaki yatırım fırsatlarının ve ticari bağların desteklenmesi konularını görüştü.

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al Dhaheri “Ankara’dan çok memnun, çok mutluyuz, AK Parti Siirt Milletvekili ve Türkiye - B.A.E. Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı Osman Ören’e ve herkese teşekkür ediyoruz.  Türk halkı çok misafirperver, güzel bir ilişkiler kuracağız” şeklinde konuştu.

Ankara Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu ve BAE Büyükelçisi Saeed Thani Hareb Al-Dhaheri ve beraberindekilere teşekkür etti.

Ziyarette ATO Başkan Yardımcıları Halil İbrahim Yılmaz,Temel Aktay, BAE Büyükelçi Yöneticileri ve Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Vefa Kuzu’da yer aldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.