Bu haber kez okundu.

Babalar Gününde Şehit Babaları Unutulmadı
banner229

Siirt’te “Babalar günü” dolayısıyla şehit babaları konutlarında ziyaret edildi.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından oluşturulan bir heyet ile birlikte bazı şehit babaları ile 125 yaşındaki Hasan Gezer adlı vatandaşı konutunda ziyaret ederek, babalar günlerini kutlandı.

Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş ve beraberindeki heyet, şehit asker  Davut İlbaş ve  Abdülhakim Ayten ile şehit güvenlik  korucuları  Salih Koçak  ve Enver Kunduracıoğlu’nun babalarını evlerinde ziyaret ederek, çeşitli hediyeler verdiler ve babalar günlerini kutladılar.

Kuş ve beraberindeki heyet daha sonra 125 yaşında 1892 doğumlu Hasan Gezer  adlı vatandaşı ziyaret ettiler.

Gezer’le sohbet eden ve babalar gününü kutlayan Vali yardımcısı Kuş, aile kurumunun önemine değinerek, toplumun temel taşlarını ailelerin oluşturduğunu belitti.

Anne ve babaların ailenin temel direkleri olduğunu kaydeden Kuş, “Anne ve babaların hakkını hiçbir şekilde ödeyemeyiz. Her zaman gereken saygı ve sevgiyi göstermemiz gerekiyor. Babalar günü vesilesi ile hayatta olan bütün babaları saygı ile anıyor, ölenlere de Allahtan rahmet diliyorum.” dedi.

Aile ziyaretlerinde, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Gökhan Marakçı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Aydın Şakar ve kurum çalışanları yer aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.