Bu haber kez okundu.

Aydınlar Caddesinin İlk Bölümü Asfaltlandı
banner229

Aylardır çukurlardan geçilmeyen Aydınlar Caddesinde kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yolun ilk bölümü tamamlanarak, asfalt serimi yapıldı.

Aydiş Grup Serdar Aydiş tarafından ihalesi alınan Aydınlar caddesinin ilk bölümü kısa bir sürede tamamlanmasının ardından yolun diğer tarafı da kazılmaya başlandığı ve kazı çalışmalarının hemen ardından asfalt serimine başlanacağı öğrenildi.

Aydiş Grup yetkilisi Serdar Aydiş yaptığı bilgilendirmede, yolun yaklaşık 30 santim kazdıklarını, yolun ilk bölümünü kısa bir sürede tamamlayarak asfalt serimini gerçekleştirdiklerini, yolun diğer bölümüne geçtiklerini ve kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından sıcak asfalt döküleceğini söyledi.

Serdar Aydiş, asfalt seriminin ardından yolun oturuşmasıyla birlikte orta refujları da bakımdan geçireceklerini ifade etti.

Aydınlar yolunun asfaltlanması bölge halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.Yolun  yaz-kış aylarında yoğun olarak kullanıldığını belirten vatandaşlar, Bu yol Tillo,Şirvan ve Pervari ilçelerimize ve diğer yerleşim yerlerine gitmek için kestirme bir yol. Bu yolun yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.