Bu haber kez okundu.

Aydın ve Hamidi Ailelerinin Mutlu Günü
banner229

İlimizin yetiştirdiği din alimi ve toplum önderlerinden Şeyh Muiniddin Aydın’ın yeğeni Şeyh Mekin Aydın’ın sevgili oğlu Muhammed Eşref Aydın ve İrfan Hamidi’nin sevgili kızı Peri Masalı düğün salonunda düzenlenen görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Peri Masalı salonunda düzenlenen düğünde Muhammed Eşref Aydın hayatını İrfan Hamidi’in kızı ile hayatını birleştirdi.

Birbirinden güzel ilahilerin okunmasının ardından, ilimizdeki hocalar tarafından Türkçe, Kürtçe ve Arapça mevlidi şerif okundu. Düğün halk oyunları gösterileri ile sona erdi.

Düğüne HDP Milletvekili Prof.Dr. Kadri Yıldırım, Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın,Siirt Üniversitesi Rektörü Prof .Dr.Murat Erman, Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Cansever, İl Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, birçok kamu kurum müdürü ve vatandaşlar katıldı.

Düğüne özellikle İstanbul başta olmak üzere yurdun dört bir yanından çok sayıda hemşerimizde iştirak etti.

Şeyh Muiniddin Aydın veŞeyh Mekin Aydın, Şeyh El Hazinin torunlarından Şeyh Muhammed Kazımın oğullarıdır..

Genç çiftimize ömür boyu mutluluklar dileriz...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
burcu özdemir 6 yıl önce

ıyy