Bu haber kez okundu.

Aydın Sanayi Odası Başkanı Maraş'tan Siirt TSO Başkanı Kuzu'ya Ziyaret
banner229

Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’yu ziyaret ettiler.

Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş,  Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’yu yapılan seçimlerde tekrar seçilmesinden dolayı tebrik ederek, başarı temennisinde bulundu.

Ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu ifade eden Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Siirt'in yatırıma oldukça elverişli olduğunu ve iş insanlarının rahatlıkla kentte yatırım yapabileceğini belirterek.  Aydın Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş’ı ve yönetim kurulunu Siirt'e davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.