Bu haber kez okundu.

AYDİLGE, SİİRTLİLERİ COŞTURDU
banner229

Siirt belediyesi tarafından organize edilen “Aydilge” konseri büyük bir beğeni topladı.
Pop rock müziğinin sevilen ismi Aydilge, gençlere unutulmayacak bir gece yaşattı.
8 Mart dünya Kadınlar Günü nedeniyle Siirt Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında kadınlara özel konser düzenlendi. 
Halk eğitim salonunda düzenlenen programa gençler yoğun ilgi gösterdi.
Özel bir televizyon kanalında büyük ilgi gören "Kiralık Aşk" dizisinin jenerik şarkısı olan "Sen misin ilacım" gibi birçok eseri hit olan Aydilge,  müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Eşi Utku Barış Andaç'ın da kemanıyla yer aldığı ekibi ile tüm şarkılarını canlı okuyan Aydilge'ye izleyenler de eşlik etti. 
Konsere katılan gençlere teşekkür eden Aydilge, "Siirtliler çok sıcak insanlar. Şarkılarımı bu kadar başarıyla seslendirmeniz beni çok mutlu etti" dedi.
Bir saati aşkın süre sahnede kalan Aydilge, kendi eserlerinin yanı sıra aradan yıllar geçse de unutulmayan duygu yüklü şarkılara da yer verdi. 
Karadeniz türkülerini de başarıyla seslendiren ünlü popçu, "Sorma ne haldeyim, "Yıldızların Altında", "Her Şeyi Yak" ve "Cesaretin Var mı Aşka" adlı eserleri seslendirirken, duygu seli yaşattı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.