Bu haber kez okundu.

ATO Başkanı Gürsel Baran’dan Siirt İl Özel İdare Spora Moral Ziyareti
banner229

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı hemşehrimiz Gürsel Baran, Siirt İl Özel İdare Sporu Ankara'da konakladığı otelde ziyaret etti.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı hemşehrimiz Gürsel Baran, bugün Ankara’da Çankaya Sporla oynayacağı maç öncesinde Siirt İl Özel İdare Sporu kaldığı otelde ziyaret ederek, müsabakada başarı dileklerinde bulundu.

ATO Başkanı Gürsel Baran,Siirt İl Özel İdare Spor Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat ile bir süre sohbet ederek takımın son durumu hakkında bilgi alarak bugünkü maçta ve yeni sezonda başarılar diledi.

Siirt İl Özel İdare Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat, teknik heyet ve futbolcular da destek ve moral ziyareti için ATO Başkanı Gürsel Baran’a teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.