Bu haber kez okundu.

ATO Başkanı Gürsel Baran'dan Sadi Aydın’a Hayırlı Olsun Ziyareti
banner229

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, beraberindeki heyetle Sadi Aydın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, Ankara’da Çukurambar’da Siirtli hemşerimiz Sadi Aydın tarafından açılan Sadi Baba Künefe Katmer ve Kahvaltı salonunu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Mervan Gül’ün belediye başkanlığı döneminde AK Partiden Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan Şeyh Sadi Aydın Ankara’ya yerleşerek kendisine ait Çukurambar’da Sadi Baba Künefe Katmer ve Kahvaltı salonu açtı.

Ankara’ya giden Siirtli vatandaşların uğrak yeri olmaya başlayan Sadi Baba Künefe Katmer ve Kahvaltı salonunu son olarak Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ziyaret etti.

Baran,Aydın’a hayırlı olsun dileklerinde bulunarak kendisine tablo hediye ederek,hayırlı olsun dileklerinde bulundu 

Sadi Aydın ziyaretlerinden dolayı Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran ve beraberindeki heyete teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.