Bu haber kez okundu.

Atamaları Yapılan Vali Yardımcısı Ve Kaymakamlara Veda Yemeği
banner229
Resmi Gazetede yayımlanan 2015 Mülki İdare Amirleri Kararnamesi ile başka il ve ilçelere atamaları yapılan Vali Yardımcı ve Kaymakamlar için Siirt Valiliği tarafından veda yemeği verildi.

Siirt Polisevinde, Vali Mustafa Tutulmaz’ın ev sahipliğinde düzenlenen veda iftar yemeğine; Vali Yardımcıları ve Kaymakamların yanı sıra, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halil Soysal,  Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale, Adalet Komisyon Başkanı Mehmet Selim Karakuzu, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Güldoğan,  İl Müftüsü Faruk Arvas katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Tutulmaz, İdareciliğin büyük bir sorumluluk gerektiğine vurgu yaparak,”Yaklaşık bir yıllık bir süre içerisinde sizlerle çalıştık. İlimiz genelinde huzur ve güven ikliminin egemen kılınmasında ve kamu hizmetlerinin halkımıza ulaştırılmasında, önemli hizmetler icra ettiniz.  Gideceğiniz yerlerde de aynı inanç ve azimle güzel işler yapacağınıza inanıyorum. Yeni görev yerleriniz, size ve ailenize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen veda yemeğinin ardından, Milli duahan emekli İmam-hatip Maksut Erden hoca tarafından dua okundu.

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle; Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş Antalya-Elmalı Kaymakamlığına, Kurtalan Kaymakamı M. Mustafa İmamoğlu Düzce Vali Yardımcılığına, Baykan Kaymakamı Ufuk Akıl Şanlıurfa Vali Yardımcılığına, Şirvan Kaymakamı Mehmet Öztürk, Elazığ-Palu Kaymakamlığına tayin edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.