Bu haber kez okundu.

Atabağı’nda Kilitli Parke Taşı ve Kaldırım Çalışmaları Devam Ediyor
banner229

Atabağı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, mahallelerde başlattığı yol yapım, kilitli parke taşı döşeme  ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler son olarak 114 sokakta kilitli parke ve kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Altyapı ve Üstyapı çalışmaları ile Yaşanılabilir güzel bir Atabağı olmasında çalışmalara hız veren Atabağı Belde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,belde de farklı mahallelerinde  kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenilme çalışmalarına devam ediyor.

Ekipler, 114 sokakta kilitli bozulan yollarda kısa süre önce başladıkları düzenleme, kilitli parke taşı döşeme ve kaldırım yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Atanağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale, yıpranmış ve yapısı bozulmuş yolları yenileme sözü verdiklerinin altını çizerek,Belediyemizce başlattığımız yol yapım çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyoruz.

Fen İşleri Müdürlüğümüzce yürütülen çalışmalar kapsamında söküm ve kumlama çalışmalarının ardından kilitli parke taşı döşeme çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Standartlara uygun yapılan çalışmalarımız ile beldemiz daha modern bir hale kavuşacak” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.