Bu haber kez okundu.

Atabağı'nda Mezarlıklar Temizleniyor
banner229

Baykan ilçemize bağlı Atabağı Belediyesi, belde de bulunan mezarlıklardaki çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor.

Atabağı Beldesinde İŞ-KUR kapsamında işe alınan personellerin genel temizlik çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Atabağı belediyesi bünyesinde İŞKUR kapsamında işe alınan bağlı ekipler, çalışmalarını aralıksız sürdürerek, belde genelinde bulunan mezarlıkların yanı sıra mahallelerde temizlik, bakım onarım ve yabani ot ilaçlaması gerçekleştirdi.

Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını ziyarete geldiklerinde, kabirleri temiz ve düzenli bulmaları için hummalı çalışmalar gerçekleştiren ekipler, program dahilinde faaliyetlerini sürdürüyor.

Yaz aylarında kabirlerde artan yabani ot yoğunluğunun mezarları örtmesine izin vermeyen ekipler, titiz bir çalışmayla temizlik, bakım onarım ve yabani ot ilaçlamalarını sürdürüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, “belde genelinde ekiplerimizin özverili çalışmaları ile beldemizin temizliğinin yanı sıra mezarlıkların temiz ve düzenli olması için gerekli olan faaliyetleri yerine getiriyoruz.

Bu kapsamda temizlik ekiplerimiz, yaz aylarında artan yabani otlara karşı biçme ve ilaçlama faaliyetlerini sürdürüyor. Başkan Lale, her şey daha temiz bir Atabağ için çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.