Bu haber kez okundu.

Atabağı'nda Alt ve Üst Yapı Çalışmaları Devam Ediyor
banner229

Atabağı Beldesinde alt ve üst yapıya yönelik hummalı çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor. Beldede basketbol, voleybol sahaları ve bir adet tenis kortu yapılıyor.

Seçimler de kullandıkları söz verdiğimiz gibi sloganıyla çalışmalarını yürüttüklerini belirten Atabağı Belde  Belediye Başkanı Tayyar Lale bir kenti siyasetin değil de ideallerin büyüttüğünü söyledi.

Beldelerine ilişkin olarak çok büyük ideallere sahip olduklarını belirten Başkan Lale bunları bir bir gerçekleştirmeye devam ettiklerini ifade etti.

Beldede bulunan dereleri ıslah çalışmasını yürüttüklerini belirten Lale “Çalışmalarımızı çok yönlü olarak sürdürüyoruz. Alt yapı ve üst yapı projelerimiz hızlı bir şekilde devam ediyor.Beldemizde bulunan derelerimize üst üste 500+500’lük korage ve 1400 lük buz boruları döşeyerek ıslah çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Bir müjdemiz gençlerimize yönelik olarak 1 adet modern bir basketbol, voleybol sahası yapıyoruz. Yine bölgemizde çok az rastlanan bir çalışmaya imza atıyor ve gençlerimiz için beldemize 1 adet tenis kortu kazandırıyoruz.

Beldenin ekonomik ve sosyal yaşantısını değiştirecek nitelikte olan tekstil atölyesinin kurulacağı yere büyük buz boruları yerleştirerek alanı düz hale getiriyoruz .” dedi.

Başkan Lale belde halkının desteği ile çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdüreceklerini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.