Bu haber kez okundu.

Atabağı Belediyesinden Eğitime Destek
banner229

Atabağı Belediyesi tarafından 150 öğrenciye kaynak kitap seti dağıtımı gerçekleştirildi. Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale belde okullarında eğitim gören öğrencilere kaynak kitap seti dağıttı.

Kaynak kitapların ön sayfasında da  Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale’nin bir mesajı yer aldı. Başkan Lale’nin mesajı şöyle “Talebelik diploma avcılığından değil, ilim yolculuğundan geçer. Entelektüel gelişimi önemsemiş istiklal ve istikbal  odaklı talebeler isterim.”

Okulları  ziyaret ederek kaynak kitap setlerini bizzat öğrencilere teslim eden ve onlarla bir süre sohbet ederek öğütlerde bulunan Başkan Lale “Eğitim  herkesin  üzerinde önemle durması ve destek vermesi gereken bir sektördür. Geleceğimizin inşa edildiği bir alandır.

Bu nedenle belediye olarak bu konuya destek verebilmek amacıyla çeşitli sınıflardaki öğrencilerimize  kaynak kitap setlerinin dağıtımını gerçekleştirdik. Zaman zaman okullarımıza ve öğrencilerimize yönelik benzer desteklerimiz olacaktır.” Dedi.

Belde belediyesi ilk etapta 150 öğrenciye kaynak kitap seti dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye daha öncede  okullarda maske dezenfektan ve kolonya dağıtımı gerçekleştirmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.