Bu haber kez okundu.

Atabağı Belediyesi İle Belediye İş Sendikası Siirt Şubesi Arasında Toplu İş Sözleşmesi İmzalandı
banner229

Atabağı Belde Belediyesi Personel Ltd. Şti ile Belediye İş Sendikası arasında Toplu İş Sözleşmesi 2 yıllık imzalandı.

Toplu iş sözleşme imza törenine Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale ve Yönetimi, Belediye İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay , Şube Başkan Yardımcısı Naif Kaçar ve Şube Mali Sekreteri İsmail Özer katıldı.

Belediye hizmet binasında düzenlenen toplu iş sözleşmesi imza töreninde konuşan Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale; "Biz Belediye olarak her zaman işçiden ve emekçiden yanayız. Proje ve çalışmalarımızda en fazla alın terini işçi kardeşlerimiz döküyor. Biz alın teri döken, emek veren her insanın yanındayız. Emek en yüce değerdir. Görüşmeler sırasında belirlediğimiz oran, belediyemizin imkanları dahilindeki en üst orandır. Sözleşme süresince uzlaşmacı tavrından dolayı Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay’a teşekkür ediyor, sözleşmenin tüm işçi arkadaşlarımıza, belediyemize ve sendikamıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay: “Bu sözleşmenin Atabağı Belediyesi’ne ve çalışanlarına hayırlı olmasını dileyerek, toplu iş sözleşmesinde sendikaya emeğe ve emekçiye olan bakışından dolayı; Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale ‘ye teşekkür ederek, toplu iş sözleşmenin Atabağı  Belediyesi Personel Ltd. Şti. Çalışan üyelerine hayırlı olmasını diledi.

Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale  ile Belediye-İş Sendikası Siirt Şube Başkanı Halit Akınay birbirlerini tebrik ederek, toplu iş sözleşme metnini imzaladılar.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.