Bu haber kez okundu.

Atabağı Belediyesi Deprem Hasar Tespit Komisyonu Kurdu
banner229

Kurtalan'da meydana gelen 5 şiddetindeki depremin merkez üssü olan Kayabağlar Beldesine çok yakın bir mesafede bulunan Baykan ilçemize bağlı Atabağı Beldesi belediyesi hasar tespit komisyonu kurdu.

Atabağı Beldesi Belediye Başkanı Tayyar Lale depremin meydana gelmesinin ardından harekete geçtiklerini belirtti.Depremde beldede ölen veya yaralanan kimsenin bulunmadığını ifade eden Başkan Lale bazı binalarda çalkaklar meydana geldiği şeklinde duyumlar aldıklarını kurdukları komisyonun bunları araştırmak üzere çalışmalara başladığını belirtti.

Başkan Lale, Allah'tan bir daha benzeri felaketleri yaşatmaması dileğinde bulunarak tüm vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Öte yandan Kurtalan Büyük Caminin yanı sıra bu ilçeye bağlı Ağaçlıpınar Ayndere Köyünün minaresinde de ciddi hasarlar meydana gelmiş durumda.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.