Bu haber kez okundu.

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale, Beldeye Gölet ve İki Tekstil Atölyesi Kazandırdı
banner229

Siirt’in Baykan ilçesine bağlı Atabağı beldesine hayvanların sulama ihtiyacını karşılamak üzere bir gölet yapıldı. Yapımı tamamlanan gölette bu kış mevsiminde su toplanmaya başlanacak.

Belde de çok sayıda hayvan beslendiğini belirten Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale “ Beldemiz de çok sayıda hayvan beslenmektedir. Özellikle yaz mevsiminde bu hayvanların sulamasında zorluk çekiyorduk. Bu zorluğu gidermek ve hayvan sahiplerini rahatlatmak için girişim yaptık.

Bu girişimlerimiz olumlu sonuç verdi ve beldemizin yakınında 2 dönüm büyüklüğünde bir gölet yapıldı. Bu kış mevsiminden itibaren su toplamaya başlanacak. Beldemize hayırlı olsun.” Dedi.

İKİNCİ TEKSTİL ATÖLYESİNİN TEMELİ ATILDI

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale; "300 kişilik istihdam kapasitesi olan Tekstil Atölyesine ilaveten, 100 kişilik iş istihdamı kapasitesine sahip, Prefabrik ikinci tekstil Fabrikanın da, Temelleri atılmış olup, yakın bir tarihte faaliyete geçecektir.. Beldemize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun."İfadelerini kullandı.

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI ÇÖP TOPLAMA ARACI HİBE EDİLDİ

Atabağı Belediye Başkanı Tayyar Lale; Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından belediyemize tahsis edilen çöp kamyoneti beldemizin hizmetine sunulmuştur... Her iki eserde emeği geçen başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum’a, Milletvekilimiz Sayın Osman Ören'e ve İl Başkanımız Sayın Av.Ekrem Olgaç'a şahsım ve belde halkı adına teşekkür ediyorum...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.