Bu haber kez okundu.

Atabağı Beldesinde Alt Yapı Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor
banner229

Siirt’in hızla büyüyen beldelerinden biri olan Atabağı’nda belediye yeni yerleşim alanlarına alt yapı hizmetlerini götürüyor.

Beldenin hızlı bir şekilde büyüdüğünü ve geliştiğini belirten Atabağı Belde Belediye Başkanı Tayyar Lale,Belde halkının daha sağlıklı ve temiz çevrede yaşaması çalışmalara devam edeceklerini aktaran Başkan Lale “Beldemiz hızlı bir şekilde büyüyor ve gelişiyor. Bizde belediye olarak buna paralel çalışmalar yürütmeye çalışıyoruz.

Bu kapsamda beldemizin yeni yerleşim alanlarına yol kanalizasyon su gibi alt yapı hizmetlerini götürmeye çalışıyoruz. Bu çalışmamızla aynı zamanda beldemizin daha modern daha yaşanabilir bir  yerleşim birimi haline gelmesi içinde  katkı yapmış oluyoruz.

Belediye olarak  eğitime destek dahil yürüttüğümüz  çok yönlü çalışmalarla vatandaşımıza hizmet etme gayretindeyiz.”  Dedi.

Atabağı Belde Halkı ”Belediye Başkanımız Tayyar Lale’nin ın çalışmalarından çok memnunuz. Belde halkı Başkanımız Tayyar Lale ve belediye personeline başarılarının devamını dileriz” açıklamasında bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.