Bu haber kez okundu.

ASMİN SPA FİTNESS SALONU İLİMİZDE AÇILDI
banner229

Yeniliklere ve yenilenmeye hazır mısınız? Siirt böyle bir hizmetle hiç tanışmadı. Siirt’in kalite standartlarını yükseltecek muhteşem bir işletme hizmete girdi.

ASMİN SPA FİTNESS yaşam kalitesini yükseltecek kalitesiyle hizmetinizde. Bay ve bayanlara yönelik, Türk hamamı, sauna, buhar odası, alkolsüz vitamin barı, 6 adet masaj odası ve alanında uzman 6 terapisti ile en kapsamlı, en donanımlı ve en profesyonel hizmeti sunuyoruz.

ASMİN SPA FİTNESS hayatınıza sağlık ve zindelik katıyor. ASMİN SPA FİTNESS hizmetinizde.

Güneydoğunun ve siirtin yakından tanıdığı, işinin en iyi profesyoneli Emre Baltaş yönetiminde batı normlarında bir işletmeyi hizmetinize sunduk. Altyapı, teknik donanım, alanında yetişmiş eğitimli hocaları, bilgi, birikim ve tecrübe ile hayatınıza sağlık, yaşamınıza zindelik sunuyoruz.

KİLO ALMA, KİLO VERME, VUCUT GELİŞTİRME, KARDİYO, SELÜLİT, MASAJ VE SAĞLIK ADINA HER ŞEY ASMİN SPA FİTNISTA. MEDİKAL MASAJ SALONUNDA MASAJ KONUSUNDA UZMAN MASÖZ VE MASÖRLERLE İSVEÇ MASAJINDAN BALİ MASAJINA, BOYUN VE BEL FITIĞI MASAJINDAN MEDİKAL VE SELÜLİT MASAJINA BÖLGEMİZİN EN GENİŞ KAPSAMLI HİZMETİNİ SUNUYORUZ.

ADRES: KURTALAN YOLU ÜZERİ, ROYAL SİTESİ ALTI, BİRTAT 2 KEBAP SALONU KARŞISI.

TELEFONLAR: 0 535 672 48 57

                           0 535 673 48 56

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.