Bu haber kez okundu.

Asker Çocuğu Kız Kardeşlerden “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” Kampanyası Destek
banner229

Siirt'te asker çocuğu iki kız kardeş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başlattığı 'Biz Bize Yeteriz Türkiyem' kampanyasına harçlıklarıyla katkıda bulundu.

12 yaşındaki Ceylin Ecrin ve 8 yaşındaki kardeşi Esrin Nur Uyanık, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile mücadelede vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi için düzenlenen kampanyaya biriktirdikleri 500 lirayı bağışladı.

Uyanık ailesini evlerinde ziyaret eden Siirt Valiliği Güvenlik ve Acil Durum Koordinasyon Merkezi (GAMER) bünyesindeki Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, iki kardeşin bağışladığı 500 lirayı teslim aldı.

Görevliler aldıkları paraları Ziraat Bankası Siirt Şubesinde iki kardeşin adına açtıkları hesaptan kampanyaya bağışta bulundu. Ceylin Uyanık, kampanyaya kardeşiyle destek sunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, herkese kampanyaya destek olmaları çağrısında bulundu.

Astım rahatsızlığı bulunan Uyanık, "Kampanyaya katkımız olsun diye biriktirdiğimiz 500 liramızı bağışladık. Her çocuğun da bağış yapması gerekir. Bağış yapıldıkça evine ekmek götüremeyenlere destek sunulmuş olacak. Lütfen kampanyaya destek olalım." dedi.

Kardeşlerden Esrin Nur Uyanık ise "Annem, babam bana bu kumbarayı aldı. Hepimiz bu kumbaraya para atarak biriktirdik. Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına bağışlamak istiyoruz" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.