Bu haber kez okundu.

Aşırı Yağışlar Heyelana Yol Açtı
banner229

Siirt il genelinde meydana gelen aşırı yağışlar ulaşımın aksamasına ve heyelanlara yol açıyor.

Pervari’nin Doğan Köyü girişinde meydana gelen heyelan İl Özel İdare Genel Sekreterliği ekipleri tarafından anında müdahale edilerek, köye ulaşım sağlandı.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, kurum olarak kış mevsiminin yol açabileceği olumsuzluklara karşın bütün hazırlıklarını tamamladıklarını ve ekipleri oluşturduklarını belirtti.

Doğan Köyü girişinde meydana gelen heyelana da değinen Canpolat “Doğan Köyü girişinde meydana gelen heyelana Kaymakamlıkla işbirliği içerisinde anında müdahale ederek,. Yol kısa sürede temizlenerek sıkıştırılmış ve ardından stabilizesi dökülmüştür. Kurum olarak kış mevsimine ilişkin bütün hazırlıklarımızı tamamlamış durumdayız. Kış mevsimi boyunca bütün köy ve mezra yollarını ulaşıma açık tutma kararlığındayız.” Dedi

Yine Doğan Köyü içinden geçen derenin kış aylarında taşması sonucu köyün Şeftali Mahallesindeki öğrencilerin okula gidip gelmede zorluk çektiklerine değinen Canpolat, burada da dere ıslah çalışması yapılarak, öğrencilerin rahat bir şekilde okula gitmelerine imkan sağlandığını sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.