Bu haber kez okundu.

Arakan İnsani Yardım Derneği ve Myanmar Öğrenci Birliği’nden Siirt Üniversitesine Ziyaret
banner229

Arakan İnsani Yardım Derneği ve Arakan-Myanmar Öğrenci Birliği tarafından Siirt Üniversitesine ziyaret gerçekleştirildi.

Rektörlük Fuaye Salonu’nda gerçekleştirilen ziyaret görüşmesinde Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Arakan-Myanmar Öğrenci Birliği Temsilcisi Halid Sultan, Arakan İnsani Yardım Derneği Müdürü Selim Nur Konuşma yaptı.

Rektör Erman yaptığı konuşmada, “2013 yılından bu yana yapılan çalışmalar neticesinde Üniversitemiz bünyesinde 2.300 yabancı uyruklu öğrenci istihdam etmektedir. Yabancı uyruklu öğrenci dağılımına baktığımızda dünyanın farklı ülkelerinden çok geniş bir coğrafyadan öğrencilerin olduğu görülmektedir” dedi.

Siirt Üniversitesi Rektörü Erman konuşmasının devamında Üniversitenin bir politikası olarak yabancı uyruklu öğrenci alımının ısrarla üzerinde duracaklarını, gönül köprüsü kurarak üniversitemize gelen öğrencileri kardeş olarak göreceklerini ifade etti.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ın konuşması sonrasında, üniversitemizde eğitime devam etmekte olan yabancı uyruklu öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi.

Siirt Üniversitesi Öğrencisi Adnan Cafer’in Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında toplu hatıra fotoğrafı çekildi ve katılımcılar pasta ikramı yapıldı.

Ziyaret görüşmesine Genel Sekreter Yardımcısı Fethi Özer Çelepçıkay, Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Sungur Gürel ve Öğr. Gör. Mehmet Kenan Tan katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.