Bu haber kez okundu.

Araç Şarampole Yuvarlandı: 8 Yaralı
banner229
Siirt’in Kurtalan ilçesinde bir aileyi taşıyan araç bilinmeyen bir nedenden dolayı şarampolden aşağı yuvarlandı.
4 çocuk 3 bayan ve sürücünün de bulunduğu 72 AH 789 plakalı araç Siirt Kurtalan ilçesi Kayabağlar (Zokeyde) köyü mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kayabağlar köyünden yola çıktıklarını belirten yolculardan bir bayan, Siirt’e hastaneye gitmek için yola çıktıklarını ve Nurettin Pekgöz yönetimindeki otomobilin ne olduğunu anlamadan bir anda şarampolden aşağı yuvarlandığını belirttiler.
    İçerisinde yaşları 2 ile 5 arasında değişen Burhan, Muazzez, Hilal ve Ömer Pekgöz adında 4 çocuğunda bulunduğu araçta, sürücü Nurettin Pekgöz’ün dışında Süheyla, Feride ve ismi öğrenilemeyen bir de bayan olmak üzere toplamda 8 kişi bulunuyordu. Kaza sonrası yoldan geçen araçlardan inen vatandaşların yanı sıra köyden gelen halk ve olay yerine gelen askeri birliklerin de yardımıyla takla atan araçtan çıkarılan yaralılar olay yerine gelen ambulanslara hastaneye yetiştirilmeye çalışıldı.
    Durumu ağır olan sürücü Nurettin Pekgöz Batman Bölge Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılırken, durumları biraz daha hafif olarak değerlendirilen diğer kazazedeler ise Siirt Devlet hastanesine götürüldü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kosovali 9 yıl önce

hasta soisim pekgoz tekgözdegil

Avatar
kenan pekgöz 9 yıl önce

akadasim yanlis haber veriyon