Bu haber kez okundu.

Antalya’daki Gurur Kaynağımız: Dilaver Tanık Tekrar Meclis Üyesi Gösterildi
banner229

Antalya’da ikamet eden ve 10 yıldır AK Parti Kepez Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunan Dilaver Tanık Antalya Büyükşehir Belediyesi festivaller koordinatörlüğünü yürütürken 31 Mart 2019 seçimlerinde AK Partiden 4. sıradan Kepez Belediye Meclis üyeliğine yeniden aday gösterildi.

2003 yılında kurduğu Antalya Siirtliler Derneğiyle Antalya’daki Siirtlileri bir çatı altında toplayan ve son 10 yılda AK Parti Antalya Kepez Belediye Meclis üyeliğini başarıyla yürüten Siirt’in gururu Dilaver Tanık 31 Mart’ta yapılacak olan belediye seçimlerinde 4. Sıradan tekrar aday gösterildi.

Sosyal yaşamda çok aktif ve hareketli olan Dilaver Tanık, aralarında Siirt, Van, Hakkari, Urfa, Ağrı, Muş ve Bitlis illerinin bulunduğu Anadolu Dernekleri Federasyonu’nun kurucu başkanlığını yürütüyor.

Her geçen gün Antalya’da toplumun farklı birçok kesimiyle iyi ilişkiler kurarak saygınlık kazanan ve Antalya’da bulunan Siirtlilerin her derdine koşan Dilaver Tanık, 31 Mart  2019’da yapılacak  Yerel Seçimlerde AK Parti’den 4. Sıra  Kepez Belediye Meclis Üyesi seçilmesi durumunda Antalya Büyük Şehir Belediye Meclisinde de görev alacağı öğrenildi.

Dilaver Tanık,kendisini tekrar bu göreve layık gören Antalya Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür etti.

Antalya Kepez İlçesi AK Parti Belediye Meclis Üyesi Aday listesi

1-Serhat Demir

2- Ercan Uğur

3- Hasan Cumhur Göncü

4- Dilaver Tanık

5- Ali Baki Sarıca

6- İsmail Kaya

7- Fatma Tutan

8- Ahmet Sabır

9- Yusuf İşeri

10- Orhan Talip Sütçü

11- Ali Koç

12- Mehmet Balık

13- Murat Menzilcioğlu

14- Eşraf Ural

15- Mekin Arslan Başak

16- Eyüp Boz

17- Ali Fidan

18- İsa Sarpdağ

19- Elif Derya Canbulut

20- Ramazan Poyraz

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.