Bu haber kez okundu.

Antalya'dan Siirt'e Teşekkür Mesajı
banner229

Manavgat’ta ki yangını söndürme çalışmalarına katkıda bulunmak üzere Antalya’ya giden Siirt Belediyesi İtfaiye ekibi yaptığı fedakar çalışmalarla takdir topluyor.

Yangının ilk çıktığı yerde bulunan Ahmetler Köyü Muhtarı Şükrü Zor ekibe, Siirt halkına ve Vali ve Belediye Başkan vekili Osman Hacıbektaşoğlu'na teşekkür etti.

Ekip personelini tek tek öperek kutlayan Ahmetler Köyü muhtarı Şükrü Zor, ekibin yangın söndürme çalışmalarına kahramanca katkıda bulunduklarını söyledi.

Daha sonra Vali Hacıbektaşoğlu ve Siirt halkına seslenen muhtar Zor, ekibin köylerini yanmaktan kurtarma ve yangınla mücadele deki katkılarına değinerek, tekrar ekibi ve valiyi kutladı.Siirt halkına da selam ve sevgilerini gönderdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.