Bu haber kez okundu.

Anjiyo Ünitesi  Bütün Eksiklikleri Giderilerek Tam Kapasite İle Tekrar Hizmete Girecek
banner229

Sağlık Bakanlığının ülke genelinde yaptığı düzenleme sonucu bir süre önce faaliyetlerine son verilen Siirt Devlet Hastanesi anjiyo ünitesinin tekrar hizmete gireceği açıklandı.

Medya Siirt Genel Koordinatörü Turan Koyuncu’nun Sosyal medya hesabından aylardır gündeme getirdiği Anjiyo ünitesi Siirt Milletvekili Osman Ören ’in Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ile görüşmesi sonucunda çözüme kavuştu.

AK Parti Milletvekili Osman Ören yaptığı açıklamada  Siirt için büyük bir sorun olan bu konuyu partisinin Ankara Kızılcahamam düzenlediği  değerlendirme toplantısında Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya aktardığını ve olumlu cevap verdiğini belirtti.

Vatandaşların sağlığının her şeyden daha önemli olduğunu belirten Ören açıklamasında şu bilgileri verdi”Kızılcahamam’da gerçekleştirilen 29. İstişare ve değerlendirme toplantısında Sağlık bakanımız sayın Fahrettin KOCA ile  yaptığımız görüşmeler sonucu , daha önce acil durumlarda hizmet veren anjiyo işlemlerinin,Bakan bey’in talimatlarıyla bu hafta içerisinde bütün eksiklikleri giderilerek tam kapasite ile hizmete sunulacaktır. dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çayci 5 yıl önce

sayın vekılım o bölümü bırak çalışman asansorlara bak